De Fietsenwinkel Zijtaart.

Hallo, wij  zijn Peter en Mirjan van De Fietsenwinkel Zijtaart.

Onze fietsenwinkel is al ruim 25 jaar een begrip in Zijtaart en omgeving en daar zijn we trots op. Bij ons staat service hoog in het vaandel en dat merk u aan alles. Wij zijn niets voor niets al twee jaar op rij ‘fietsenwinkel van het jaar’ geworden.

 

U kunt bij ons terecht voor eerlijk en oprecht advies.  Of het nu gaat over een reparatie of onderhoud van uw fiets of de aanschaf van een nieuwe of gebruikte  fiets . Wij adviseren u op maat. Als u wilt kan dit zelf op afspraak zodat we alle tijd voor u hebben om u uitstekend te helpen.

Specialist in electrische fietsen.

We hebben al 25 jaar ervaring in het op maat adviseren van de fiets die past bij uw wensen. De afgelopen 7 jaar hebben we ons echt gespecialiseerd  in de electrische fiets. Wij hebben alle type electrische fietsen in huis om elke wens te kunnen vervullen. Onze werkplaats is speciaal uitgerust voor reparaties en onderhoud aan electrische fietsen. Onze monteurs heben de laatste cursussen en trainingen gevolgt om helemaal up tot date te zijn. Dit alles om u plezierige en veilige fietskilometers te garanderen.

Bent u op zoek naar een electrische fiets dan bent u bij ons aan zeker aan het juiste adres. Klik hier om een afspraak te maken.

Premium Sparta en Batavus Dealer

Door onze vakbekwaamheid en uitstekende service zijn wij gekwalificeerd ‘premium’ dealer van Sparta en Batavus. Een status die niet elke fietsenwinkel heeft. Doordat we premium dealer zijn kunnen we alle modellen van Sparta en Batavus leveren. Een groot deel hiervan is te bewonderen in onze winkel.

Verder hebben we ons assortiment compleet gemaakt met Loeki kinderfietsen, fietstassen, fietsendragers en vele andere accessoires om het fietsen nog aangenamer te maken. Kom dan ook gerust eens langs bij ons in de winkel.

Fiets- en Tandemverhuur

U kunt bij ons ook één (electrische) fiets huren voor uwzelf of voor meerdere medewerkers van uw bedrijf.  Zo hebben we al veel particulieren en bedrijven geholpen aan een tijdelijke oplossing. Wij kunnen ook uw “Uitje op maat” verzorgen want we hebben een grote collectie tandemfietsen in de verhuur.

De koffie staat klaar

In onze winkel heerst er een gemoedelijke sfeer en wij nodigen u graag uit om eens te komen kijken. Bij ons staat de koffie altijd klaar.

Onze winkel en werkplaats zijn geopend van: di t/m vr: 13:00 – 21:00 en op zaterdag zijn we er van 09:00 – 17:00. Op zondag en maandag zijn we gesloten. Verder kunt u altijd een afspraak maken en dan kan ook buiten de openingstijden van de winkel. Dan hebben we zeker alle tijd en aandacht voor u. Klik hier om een afspraak te maken.

Onderhoud en reparatie

Wij repareren alle merken en soorten fietsen, waaronder kinderfietsen, stadsfietsen, electrische fietsen, Ook kunt u terecht voor het onderhoud aan uw ATB – en race fietsen. Zoals U ziet zijn wij van alle markten thuis.

Als laatste willen we ons uurtarief nog vermelden. Wij vragen €45,00 / uur en dit gunstige tarief onderscheidt ons zeker van alle andere fietsenwinkels. Als u bij ons een fiets heeft gekocht dan krijgt u automatisch 15% korting op het standaard tarief.

We hopen u snel te mogen ontmoeten in onze winkel.

Mirjan en Peter

Wat maakt ons uniek

Gastvrij en klantgericht

Doe maar gewoon dat is al gek genoeg. Dat is een gezegde dat het wel aangeeft hoe het bij ons gaat.
Gemoedelijk, vers gezet bakje koffie of thee, tijd voor de klant, gezelligheid. Wij vinden het belangrijk dat een klant hier zich thuis voelt en dat we samen tot een mooi resultaat komen.

Advies op afspraak mogelijk

Ik vind het fijn als mensen via mail of telefoon een afspraak maken voor advies. Zodat ik ook alle tijd voor ze heb om goed advies te geven. Men kan proeffietsen op demofietsen.
De koffie of thee staan klaar en ik ben er voor de klant.
Het maakt niet uit welke tijd men wil afspreken mag ook in de morgen en het kan tot 21.00 uur in de avond.

Het beste voor de klant

We zijn voor de tweede keer De Tweewieler van het jaar geworden. Eerst van de gemeente Veghel, en nu van De Meierijstad. We zijn super trots dat we dat zijn. Het is toch een bekroning voor je werk.
We scoorde landelijk gezien ook goed en we zijn onze klanten daarom ook dankbaar voor hun mening en hopen in de komende jaren nog meer kwaliteit te kunnen leveren aan iedereen die langskomt.

Premium dealer van Sparta en Batavus

We zijn nu ook Premium Dealer van Sparta en Batavus geworden. Dat betekent dat we de klant ook extra kunnen bedienen.
Bv. bij een elektrische fiets een 500w accu inbegrepen bij de fiets. Dus u betaald dan niet extra voor die accu. De klant bespaard dan 250,00 euro. Zo zijn er door het jaar heen
akties die hartstikke leuk zijn voor de klant en voor ons ook natuurlijk omdat we toch mensen blij kunnen maken.
Voor de elektrische fietsen van deze merken zijn we de specialist. indien u hier niet gekocht heeft kunt u toch bij ons terecht.

Dat geld ook voor de Koga fiets, deze fietsen kunnen we ook uitlezen enz.
En staat u met stukken kunt u bellen, dan proberen we u zsm te komen halen met evt. een leenfiets voor u.